Despre FPIMM

FPIMM Brasov este persoana juridica de drept privat, non profit si apolitica infiintata in anul 1995 prin contributia  Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD), Agentiei Romane de Dezvoltare (ARD) si Asociatiei Patronale a Intreprinderilor Mici si Mijlocii Brasov (APIMM).

 Misiunea noastra este promovarea si sprijinirea sectorului IMM-urilor din judetul Brasov si alte judete ale tarii prin furnizarea de servicii de consultanta in afaceri si prin sprijinirea autoritatilor locale in initierea si implementarea de proiecte de dezvoltare durabila socio-economica.

 Pentru a-si indeplini misiunea, FPIMM Brasov se implica activ in:

  • Dezvoltarea economica regionala durabila prin servicii de consultanta in afaceri
  • Promovarea intereselor IMM-urilor in relatiile cu autoritatile publice
  • Facilitarea accesului IMM-urilor la surse de finantare
  • Cresterea gradului de competitivitate antreprenoriala prin programe de instruire destinate intreprinzatorilor, somerilor si angajatilor

Ne implicam activ in comunitatea de afaceri: suntem membru AMCOR din 2014, suntem membru fondator al Pactului Regional de Ocupare si Incluziune Sociala Centru si suntem membri in Comitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social (comitet consultativ pentru oferta de formare profesionala initiala prin invatamantul tehnic preuniversitar).

Echipa noastra:

Presedinte fondator

Dl. Mircea Suman (1931-2012), de profesie inginer constructor, a fost unul dintre primii intreprinzatori privati din Brasov.

 Presedinte

Dna. Cristina Teleanu, economist, expert contabil autorizat.

 Director executiv

 Dna. Manuela Tirtalas, economist, expert contabil si evaluator de proiecte.

 Consilier juridic

Dna. Liliana Oancea, jurist si master in Dreptul afacerilor.

 Consultant resurse umane

Dna Raluca Ramona Bitea, sociolog si master in Gestiunea resurselor umane.

Proiecte finalizate

Galerie foto