• CONSULTANTA IN AFACERI SI INSTRUIRE

  Planuri de afaceri, studii de fezabilitate, finantari nerambursabile

  Peste 25 ani de experienta in elaborarea proiectelor cu finantare europeana, obtinerea de granturi, finantarea start up-urilor, management de proiect, cursuri pentru dezvoltarea antreprenoriatului

  Detalii
  CONSULTANTA IN AFACERI SI INSTRUIRE
 • ACTUALIZAREA COMPETENTELOR

  Sprijin pentru dezvoltarea competentelor profesionale ale angajatilor

  Proiect de dezvoltarea resurselor umane prin care se ofera angajatilor servicii de consiliere si orientare profesionala si cursuri de calificare/specializare/initiere

  Detalii
  ACTUALIZAREA COMPETENTELOR
 • Digital SCRIPT

  Dezvoltarea competentelor digitale prin storytelling

  Proiect ERASMUS+ adresat persoanelor cu competente digitale scazute

  Detalii
  Digital SCRIPT
 • Digi VET

  Proiect ERASMUS+ dezvoltarea competentelor digital media ale angajatilor

  Digital Media for VET in SMEs: Online learning of digital media competences for SMEs to empower workplace learning

  Detalii
  Digi VET
 • CCNET

  Proiect Erasmus + CCNET - Crisis Competence Counselling Network for Women at Work

  Dezvoltarea portofoliului de competente necesare pentru integrarea socio-profesionala a femeilor

  Detalii
  CCNET
 • O noua sansa tineri NEETs

  O noua sansa profesionala pentru tinerii NEETs someri

  Imbunatatirea situatiei tinerilor NEETs din Regiunea Centru

  Detalii
  O noua sansa tineri NEETs

Bine ai venit

Stimați clienți,

Deoarece siguranța dumneavoastră în această perioadă este importantă pentru noi, ședințele de consultanță pentru accesarea fondurilor europene se desfășoară doar online.

În cazul în care doriți să participați la o ședință de consultanță, vă rugăm să ne transmiteți o solicitare pe e-mail. De comun acord vom stabili ziua și ora și vă vom trimite link-ul Zoom pentru întâlnire (nu trebuie să instalați programul, link-ul poate fi accesat și de pe telefonul mobil).

Întâlnirile online sunt gratuite și confidențiale.

Cu respect,

Echipa FPIMM Brașov

 

Fundatia pentru Promovarea Intreprinderilor Mici si Mijlocii Brasov, pe scurt FPIMM Brasov, este o organizatie specializata in oferirea de servicii de consultanta in afaceri: accesare de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile pentru proiecte de investitii, finantare start up-uri, dezvoltarea antreprenoriatului si a resurselor umane.

Cu o vechime de 25 de ani, FPIMM Brasov este unul din cei mai vechi si reputati furnizori de servicii de consultanta in afaceri si pentru accesarea fondurilor europene din judetul Brasov si Regiunea Centru.

FPIMM Brasov a elaborat proiecte de investitii si de dezvoltare a resurselor umane pe aproape toate liniile de finantare care au fost disponibile in Romania, din 1995 si pana in prezent. Practic, experienta acumulata acopera toata perioada actuala de dezvoltare a mediului de afaceri din Romania.

Domenii de expertiza:

 • Finantarea investitiilor prin accesarea de fonduri europene sau guvernamentale nerambursabile si credite bancare - Sprijinim clientii pe tot parcursul derularii investitiei, de la alegerea liniei de finantare, intocmirea documentatiei proiectului si pana la elaborarea rapoartelor pentru rambursarea cheltuielilor de implementare.
 • Management financiar - Oferim solutii complexe, de la analiza si diagnosticarea activitatii curente pana la analiza financiara a fezabilitatii investitiilor si analiza cost-beneficiu pentru investitii mai mari de 500.000 euro.
 • Management de proiect - Oferim consultanta pentru realizarea achizitiilor proiectului si pentru intocmirea documentelor suport pentru implementarea proiectelor de investitii.
 • Dezvoltarea antreprenoriatului si a resurselor umane - Elaboram proiecte de instruire si consiliere a angajatilor, somerilor si antreprenorilor si ne consiliem clientii in toate fazele: de la formularea ideii de proiect, alegerea liniei de finantare si pana la asistenta pentru implementarea proiectului.
 • Training in management financiar, management de proiect, marketing si vanzari, managementul resurselor umane – Organizam cursuri informale si autorizate de Ministerul Municii si Educatiei
Mai multe detalii

Noutati

S-a publicat procedura pentru competitia planurilor de afaceri din cadrul proiectului

02 noiembrie 2022

In cadrul proiectului POCU  "Instruire si ocupare pentru o viata mai buna", cod 150751, SC Human Resources Consulting SRL, in calitate de Ad[...]

Contact

Calea Bucuresti, nr. 42, Bl. S19, Ap. 3, Brasov, 500365
Tel/Fax: 004 0268 325 654
Mobil 1: 004 0749 054 403
E-mail: fpimmbv@yahoo.com