• CONSULTANTA IN AFACERI SI INSTRUIRE

  Planuri de afaceri, studii de fezabilitate, finantari nerambursabile

  Peste 20 ani de experienta in elaborarea proiectelor cu finantare europeana, obtinerea de granturi, finantarea start up-urilor, management de proiect, cursuri pentru dezvoltarea antreprenoriatului

  Detalii
  CONSULTANTA IN AFACERI SI INSTRUIRE
 • MULTIENT COACH

  Structura de sustinere a afacerilor si de dezvoltare a competentelor antreprenoriale ale managerilor din IMM-uri.

  MultiENT Coach. Multiplicarea antreprenoriatului prin Coaching – dezvoltarea unei structuri sustenabile pentru sustinerea start-up-urilor din productie, servicii, IT si activitati mestesugaresti.

  Detalii
  MULTIENT COACH
 • ROMANIA START UP PLUS

  Sustinerea intreprinderilor nou infiintate prin finantari nerambursabile de pana la 30.000 euro.

  FPIMM Brasov deruleaza proiectul “Noi oportunitati pentru antreprenori”, prin care acorda asistenta, consultanta si administreaza o schema de granturi de pana la 30.000 euro per afacere.

  Detalii
  ROMANIA START UP PLUS
 • TOURENG

  Sistem de invatare a limbii engleze bazat pe aplicatii multimedia

  TourENG - Interactive and Mobile- Adapted Learning Tool to Improve the Level of Technical English for Employees in Tourism.

  Detalii
  TOURENG
 • TouriSME Comp

  Educatie si resurse pentru angajatii din turism

  Imbunatatirea competentelor soft ale angajatilor din turism

  Detalii
  TouriSME Comp

Bine ai venit

FPIMM Brasov este o organizatie specializata in oferirea de servicii de consultanta in afaceri: accesare de fonduri europene si guvernamentale nerambursabile pentru proiecte de investitii, finantare start up-uri, dezvoltarea antreprenoriatului si a resurselor umane.

Cu o vechime de 23 de ani, FPIMM Brasov este unul din cei mai vechi si reputati furnizori de servicii de consultanta in afaceri din judetul Brasov si Regiunea Centru.

FPIMM Brasov a elaborat proiecte de investitii si de dezvoltare a resurselor umane pe aproape toate liniile de finantare care au fost disponibile in Romania, din 1995 si pana in prezent. Practic, experienta acumulata acopera toata perioada actuala de dezvoltare a mediului de afaceri din Romania.

Domenii de expertiza:

 • Finantarea investitiilor prin accesarea de fonduri europene sau guvernamentale nerambursabile si credite bancare - Sprijinim clientii pe tot parcursul derularii investitiei, de la alegerea liniei de finantare, intocmirea documentatiei proiectului si pana la elaborarea rapoartelor pentru rambursarea cheltuielilor de implementare.
 • Management financiar - Oferim solutii complexe, de la analiza si diagnosticarea activitatii curente pana la analiza financiara a fezabilitatii investitiilor si analiza cost-beneficiu pentru investitii mai mari de 500.000 euro.
 • Management de proiect - Oferim consultanta pentru realizarea achizitiilor proiectului si pentru intocmirea documentelor suport pentru implementarea proiectelor de investitii.
 • Dezvoltarea antreprenoriatului si a resurselor umane - Elaboram proiecte de instruire si consiliere a angajatilor, somerilor si antreprenorilor si ne consiliem clientii in toate fazele: de la formularea ideii de proiect, alegerea liniei de finantare si pana la asistenta pentru implementarea proiectului.
 • Training in management financiar, management de proiect, marketing si vanzari, managementul resurselor umane – Organizam cursuri informale si autorizate de Ministerul Municii si Educatiei
Mai multe detalii

Noutati

Va multumim ca ati participat la conferinta MultiENT Coach!

16 octombrie 2019

Antreprenori, manageri si partenerii FPIMM Brasov au fost alaturi de noi la conferinta finala a proiectului MultiENT Coach. Puteti accesa materiale pe[...]

Va invitam la conferinta finala a proiectului MultiENT Coach!

10 octombrie 2019

Avem placerea sa invitam antreprenorii cu maxim 5 ani de activitate, clientii si colaboratorii FPIMM Brasov sa participe la conferinta finala a proiec[...]

Contact

Calea Bucuresti, nr. 42, Bl. S19, Ap. 3, Brasov, 500365
Tel/Fax: 004 0268 325 654
Mobil 1: 004 0749 054 403
E-mail: fpimmbv@yahoo.com